dijous, 1 de juny del 2017

TORRELAMEU: MARRAMEU


A Torrelameu és a punt de néixer un festival. Es diu Marrameu i està centrat en els contes i espectacles al carrer. Aquest cap de setmana farà les primeres passes oferint una intensa programació que, a més de dos escenaris amb espectacles i un espai de circ, també inclourà un sorral per als més petits, jocs tradicionals, una exposició de contes antics i paradetes.
Tot i que l’activitat començarà dissabte al matí i es reprendrà a les 17h, la inauguració tindrà lloc a les 18h i anirà a càrrec d’Ares Teixidó. Seguidament Festuc Teatrerepresentarà el muntatge de teatre i titelles ‘La princesa i el pèsol adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys. El mateix dia també es podrà veure ‘El cafè de la Granota’ de La Remoreu amb textos de Jesús Moncada (a partir de 16 anys) i diversos espectacles de contacontes, contes escenificats i clown.
Diumenge es podrà participar a un taller de circ aeri de la mà de Trapetelando i gaudir, entre d’altres, dels espectacles ‘L’Aiguader’ de Sac Espectacles, ‘Contes a cabassos’ deMaitant Teatre i l‘animació d’Encara farem Salat amb ‘La festa Salada’ i‘Escumanimació’. No hi faltarà una fi de festa amb la batucada de Turukutà, a les 20h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada