divendres, 5 d’octubre del 2018

AGENDA CULTURAL

Des de la Biblioteca de l'Escola us informem de les següents activitats pensades per als infants:

Damaris Gelabert i la seva banda



Lloc: 
La Llotja
Data: 
dissabte 27 d'octubre 2018
Horari: 18:00
Preus: 
Entre 17€ i 20€
Població: Lleida


Dàmaris Gelabert i la seua banda ens oferiran un concert per a tota la família amb els seus temes més populars. Un assortit de cançons divertides amb les quals tota la família podrà cantar, ballar i passar-ho d’allò més bé. 

"Naturalment" és el títol del nou disc de la Dàmaris Gelabert, el disc més familiar de l’autora. La reconeguda cantant fa un pas endavant en la seva proposta musical gràcies a la producció i els arranjaments del músic Àlex Martínez i a la col•laboració de músics de renom com David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres. Una proposta variada que va des de la música mediterrània fins al country passant pel rock, la rumba i la bossa nova. El tema principal que dona nom a l’àlbum és un crit optimista a la vida a prop de la natura aprenent a gaudir dels moments i dels regals que ens ofereix. Cançons que no només ens parlen de la natura sinó del fet de viure la vida amb naturalitat. 

NOTA IMPORTANT: els nens/nes paguen entrada a partir d'1 any.



Els cistells de la Caputxeta


Lloc: 
Auditori Municipal Enric Granados
Data: 
dissabte 24 de novembre 2018
Horari: 18:30
Preus: 
General: 8€ · Reduïda: 6€
Població: Lleida

Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. 
I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta. Samfaina de Colors fem una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. 

Edat recomanada: a partir de 3 anys


El Trencanous


Lloc: 
Teatre de l'Escorxador
Data: 
diumenge 09 de desembre 2018
Horari: 17:30
Preus: 
9€
Població: Lleida

Adaptació del ballet El Trencanous, de Txaikovski, basat en un conte d'E.T.A. Hoffman. 
La Clara i la seva germana, una nit de Nadal, troben entre els regals un curiós ninot de fusta, un preciós trencanous. La seva germana, que era una mcia maldestra, li va trencar les dents, cosa que va fer entristir la Clara. Però la padrina, amb un mocador màgic, va arreglar-li. Afligida, la Clara es va endur el trencanous al llit, aquella nit, i, en la foscor, va descobrir uns ratolins que l'hii volien prendre la figureta. Per defensar-lo, els va llançar la sabatilla i van emprendre una batussa durant la qual, la Clara va trencar un mirall amb el colze, el dolor la va fer desmaiar i entrar en un profund somni que la va portar al País dels Dolços. 

Dansa familiar a càrrec d'ArtsDansa 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada